Я підкорю твої думки собі
Бо маю план, ти знай про це, мала,
І наміри у мене не скупі,
Хоча й не рясно маю я бабла.
Я пригощу насінням із кишень,
Ми лускатимем на морозі разом,
Та не втрачай ти розуму, лишень,
Гастрономічним підкорю екстазом.
Налускаємось одночасно вдвох,
Нехай напухнуть й посиніють губи,
Я можу – (і не думай що я лох)
Твої бажання довести до згуби.
Завалимо в крутезний ресторан
Фрі, гамбургер, морозиво ріжок,
І вільна каса… (Правда, не обман)
Для тебе, мабуть, це великий шок.
Чи шиконем: вокзальні пиріжки,
Чи навіть більше, добрі біляші,
Задовольню усі твої смаки,
Я шлях знайду крізь шлунок до душі.
Хоча й не рясно маю я бабла.
І наміри у мене не скупі,
Я маю план, ти знай про це, мала,
І підкорю твої думки собі.
07.11.2020