Немає щастя більшого у світі,
Ніж любляча сім'я,
Живі батьки
Й здорові діти.
Здоров'я пестимо своє.
Нехай завжди
Воно в вас є!
І дбаймо про сім'ю свою,
Й про тих,хто
Створить ще сім'ю.
Дбайливо пестимо
Діток,
Хай буде повен двір
Квіток!
Батьків стареньких
Бережи!
Слова їм лагідні
Кажи.
Цінуй всі миті золоті!
І долю з райдуги
Плети!
В дорогу музику бери!
Слова подяки говори!
А винуватцям всім
Пробач!
Побільше смійся,
А не плач!
Забудь про скарги на життя,
Не підіймай надмірно "я"
Шукай у всьому
Основне.
Хай сірість швидко
Промайне.
Твоя родина- над усе!
Удачним буде
Хай усе!
Щасливі миті пам'ятай!
Та головне
Постійно знай,
Що...
Немає щастя більшого на світі,
Ніж любляча сім'я,
Живі батьки
Й щасливі діти.
24.10.2020р.
В.Мала.