Вона прийде колись...
З білими кОсами...
Зріже...білим серпом
В нові покоси...
Зорепад пролетить над Землею в цю мить,
Чи блищатимуть трави під ранковими росами?
Вона прийде...
Тоді...як вітер
Закрутить пелюстки весною білі?
Чи - в білий сніг, який кружляє в заметілі?
Вона прийде колись...Сама...
Холодком пробіжить -змінить градус тепла,
Коли сонце і літо,
А чи жаром обдасть, коли люта зима?
Вона прийде...
І в кожному русі життя
ЇЇ на-га-ду-ва-ння:
Жовкне і падає листя...
Промінь сонця зникає на заході дня...
Зірка у небі летить... і згасає.
Все - м и т ь, все минає.
(фото автора)