П оказав песик свій голос,
Е хом летить на все село.
С ела кругом пшеничний колос.
К радеться хтось. Цікаво, хто?
А у селі темненько стало,
Ж овті вікна де не де.
Е лектрики стовпам не дали.
Г авкає пес, бо хтось іде.
А хто ж в пшениці,- враг чи друг?
В ідає пес. Але… ланцюг.