(Пам"яті курсантів та офіцерів,
що загинули під час авіакатастрофи військового літака Ан-26 у Харківській області)
Учора їх душі злетіли до раю,
Зібралися разом, як завжди у зграю,
І просто до Бога, йому щоб служити,
За рідних молитись, бо в горі їм жити.
Учора літак впав на землю, додолу,
Лиш прах бездиханний вернеться додому,
А їм би ще жити, такі молоді,
Лишили родини в жалобі й біді.
Учора їх часу закінчився лік
Чому закороткий такий у них вік?
А їм би радіти, а їм би кохати…
І як усвідомити лихо і втрати?
Учора, ще вчора були всі живі,
І мужньо летіли увись соколи,
Зібралися разом, як завжди у зграю,
Учора їх душі злетіли до раю.
26.09.2020