/ до всеукраїнського дня бібліотек/
***
БІБЛІОТЕКА- це
тисячі книжок,
Журналів,
таємниць і
Публікацій,
Здобутки всесвіту
І банк усіх думок,
Безмежний простір
Різнобарвних значень.
Це
потаємний вимір,
Вічний острівок,
Для багатьох- егрегор
Позитивний,
Магічне місце
З затишком книжок.
І світ історій-
Давній і чарівний.
В них,кожен,
Хто зайде,-
Відкриє світ,
Знання поглибить,
А чи відпочине.
Це місце,де думок
Стрімкий політ
У часі й просторі
Куди завгодно линуть.
Це
книгозбірня фондів
Всіх віків,
Учених і професорських
Догматів,
Ти знайдеш там усе,
Що ти хотів.
То ж,завітай у бібліо- пенати.
ЛЮБОВ ДО КНИГИ
май і
відроди!
Це друг найперший,
Кращий і надійний!
Читати ж- модно,стильно-
ЗА- ХО-ТИ!
Хай стане твоїм кредом
Традиційним!
Поринь у всесвіт
Тисячів думок!
Безмежний простір
Різнобарвних значень!
Знайди ж себе
Серед усіх книжок,
Журналів,
таємниць
І публікацій!
26.09.2020р.
Бібліотека порохом припадає.Всі модерні у всіх є інтернет.І ось тобі є біблотека комп'ютерна.Не треба іти як колись у бібліотеку.Віднайдеш поета , письменників дорогоцінну книжку яку ти хошеш в інеті.