Всюди в світі торт печуть
Найкращі кулінари.
Торт печуть, роки ідуть,
Різне повипікали.
Найкращий пекар - президент
Певної країни.
Він корж пече довгий момент,
Щоб люди краю їли.
В одному торті 5 слоїв,
А у іншім 30.
Той торт в країні кожен їв,
Корж різненький вдається.
Хтось спече прекрасний корж,
Інший – не лізе в рот.
Корж хороший і не гож
Все у єдиний торт.
І в Україні торт їдять,
Він із 6-ти коржів.
Когось із пекарів хвалЯть,
Комусь бракує добрих слів.
Роки пройдуть, збільшиться торт,
Він слоїв додасть
І той солодкий =бутерброд=
Будуть нащадки споживать.