(конферанс до номерів художньої самодіяльності в відео-концерті)
Україно моя! Рідний батьківський край!
Все тут рідне, сади і стежини,
Україно моя! На землі справжній рай,
Мов колиска життя для людини!
Рідний край і село, де дитинство пройшло,
В споришах, у квітках й верболозі,
Наче скарб, я любов до села понесу,
По безкраїй життєвій дорозі.
Крізь віки і роки, простяглись рушники,
Щоб єднати щасливу родину,
А в узорах шиття, вишивало життя,
Ясночолу мою Україну!
Де б не був, у якому далекім краю,
Свої Гнідинці скрізь пам’ятаю,
З нетерпінням чекаю хвилину оту,
Як до рідних в село завітаю.
Мої рідні батьки, як лелеки в гнізді,
Що пташат у життя відпустили
Ви підтримка завжди і у щасті й біді…
Все зроблю, щоб ви сліз не зронили.
Батьківщино моя! Край безстрашних борців,
Не здолає ніхто твою волю.
У щасливе майбутнє сміливо дивись,
Хай Господь дасть тобі гарну долю!
21.08.2020