Вони-таки знову зацвіли в липні, як і торік..дивні))
Липневі акації
Чи жарти, чи казка: в зманіжених вітах,
Це - чий подарунок, чия таїна?
У липні білявки акацій розквітли
І в серці, як юність, буяє весна.
А Липень сміється! і ніжні, й тендітні,
Пахучі, чарівні його чудеса!
Акації грона розгойдує вітер
І пахощі линуть в самі небеса!
Липневі акації – хміль до зірок,
Акорди духмяних мелодій!
Від серця до серця - невидимий крок,
Злітає в щасливу безодню.
Від серця до серця -невидимий крок,
Злітає в щасливу безодню!
Пустун і затійник! Біляві суцвіття
У сонячні звуки спліта Менестрель.
Весна змалювала пейзажик для Літа!
Весільна ця тішить і нас акварель.
Надвечір – зіркам потаємну розмову,
Терпкий наспіває нічний оксамит.
А музика квітів і знову, і знову
Сопілкою дивною в серці бринить.
Липневі акації – хміль до зірок,
Акорди духмяних мелодій!
Від серця до серця - невидимий крок,
Злітає в щасливу безодню.
Від серця до серця - невидимий крок,
Злітає в щасливу безодню!
#Тетяна_Прозорова
28.07.2020