Все надто швидко... Не реально...
Для інших - виклик, міражі.
Лиш погляд, слово і ментально
Ми вже на відстані душі.
В одній реальності.... У світі,
Де ночі й світла боротьба.
Рука в вітальному привіті
І ми на відстані добра.
Хай невідоме ще дрімає,
Майбутнє ще чекає дій,
Лиш натяк інтерес плекає,
Та ми уже в полоні мрій.
Усмішка, очі, здивування,
Тремтіння ніжної струни...
Лише майне мара кохання -
І ми на відстані мети.
І вже надія шле посилку.
Всі застереження - у бік!
Лиш наше право на помилку
І щастю вже почався лік.
Хай скаже дехто - ненормальні!
Коли ступаєш навпростець,
Усе вирішує глобально
Любов на відстані сердець.