Щось пішло десь та не так,
Треба вимовить матюк.
Й ти вже міцний у свому слові.
Часто матюк у нашій мові.
Матюки,
Матюки,
Чути їх в Львові і Луцьку
Наші матюки.
Ти місцевий чи селюк,
Та добре вже знаєш матюк.
Матюкається й малеча,
Семилітній Славчик й Петя.
Матюки,
Матюки,
Чути їх в селі і місті
Наші матюки.
А от безвіз для нас зробили,
Ширший путь матам відкрили.
Вже й іноземця =тішить= слух
Наш ріднесенький матюк.
Матюки,
Матюки,
Вже чути в Римі і Берліні
Наші матюки.