/ коментар
до твору О.УДАЙКА
"ІНФЕКЦІЯ І ВАКЦИНА"
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=879693
***
Добре,як i "сам с усам"!
Гам собi й другому-гам!
Спробую змiнити плiвку-
Вам про "вiруси частiвки /
***
Вiруси по всiй краiнi
й у вiдносинах не в тiнi-
Умудрились всiстись в ...трони,
Ще й понадiвать корони!!!!.
ПРИСПIВ
Мiй БОГ захистить
Тiло й душу вiд бiди!
Вiрус бродить по Европi,
вiрус деградацiї
То ж сиди собi в окопi!
i дивись трансляцii!
ПРИСПІВ
Мiй БОГ захистить
Тiло й душу вiд бiди!
Де тут правда,де тут лжа,
Де тут бутафорiя???
Мабуть,кожен так вважа-
Що вiн з лабораторiї...
ПРИСПІВ
Мiй БОГ захистить
Тiло й душу вiд бiди!
Простим людям не до смiху,
бо яка вiд того втiха?
Що за ситуацiя?-
Крах цивiлiзацiї...
ПРИСПІВ
Мiй БОГ захистить
Тiло й душу вiд бiди!
Вченi вiднайдуть вакцини.
Стане краща медицина!
Перестрибнем небезпеку!
Тiй чумi - i ЦУР,i ПЕК..а
ПРИСП1В
Мiй Бог захистить
Тiло й душу вiд бiди!
21.06.2020р.