Кожного дня війна до крові,
До вирваного волосся, до синців.
Під шкірою порізи кілометрові,
Які розривають сотні спартанців.
Одна рука взялась за горло,
Інша кігтями вчепилась в неї.
От одна вже побачила світло,
І думками вже в Гіпербореї.
На сьогодні атака закінчилась,
Але завтра буде подвійна війна.
Тепер вона повністю розкрилася,
Тепер в руках сила рушійна.
Один на один.
Дві особистості в одній людині.
Кожного дня декілька годин,
Вирішують хто проснеться в господині.
Світловолоса руки миє від крові,
Темноволоса виймає ніж з спини.
Вони обидві стали занадто сурові
І чомусь рахують хвилини.
Тепер вони повстали проти мене,
Стою без зброї, оголена душа
Тіло моє вже давно зломлене,
Хоча вважала, що сильніша.
Вони заточили ножі, настав їх час,
В середині жила одна пітьма .
Одна дала добрячий ляпас,
Друга ж вбила пулями трьома.