Визбируй позитив в житті буденнім.
Люби себе,будь прикладом для всіх.
Щасливі миті запиши в щоденник.
Візуалізуй Добро для щастя і утіх.
Здоров'я в тілі- дух твій підіймає.
Це найцінніші чинники людські.
Що треба берегти його-
Це кожен про це знає.
В наш час дійшло до правил суддівських.
Не плюй в криницю- будеш з неї пити.
Калину не ламай-
Поганий знак.
Після роботи треба
Відпочити.
Прорелаксуй
До рівня "
Я- юнак".
Говорять,що
Думки матеріальні.
Перебудуймо поклики
Свої.
Знайди слова чарівні,
Лікувальні.
Нехай в житті співають
Солов'ї!!
07.04.2020р.