Світло тому , хто
Носить в собі сонце.
Тепло тому,хто
Світло роздає.
Гарно тому, хто
сіє добре й вічне.
Мирно тому,
У кого віра є.
Добре тому,хто
Любить всіх навколо.
У кого в серці
милосердя є.
Для кого доля-
То суцільна школа.
Для кого соціальне
Мов своє.
Гарно тому,хто
Любить своїх рідних.
Батьки для них-
То перший оберіг.
Шанує хто
хвилини плідні,
Хто не згубив
Своїх й чужих доріг.
Тепло тому,хто
Має добре серце.
Несе у світ
Любов і доброту.
Чиї слова-
цілющеє джерельце.
Хто має совість
Чисту і святу.
Гарно тому,хто
Сіє добре й вічне.
У кого віра і любов
Й надія є.
Світло тому,хто
Носить в собі сонце.
Тепло тому,хто
Світло роздає.
Лютий,2020р.