Усе - до кращого!
Ти зрозумій й
Запам'ятай!
Всі ситуації складні
Й випробування.
Тому,нікого
В своїй долі
Не картай!
Усьому -
Відповідне
Виправдання!
Природа- матінка,
Живий це організм.
Не шкодь! Не псуй!
Не кидай!
Не сміти ж бо!
Вона віддячить
За людський аморалізм,
Щоби тебе,людино,
Отрезвіти.
Причина й наслідок
Спрацьовують завжди!
Ще бумеранг
тобі усе поверне.
Невірні дії ти від себе
Відведи!
І поведінку негативну
Й некультурну.
Не псуй звання "Людина"!
Зупинись!
Усе в житті своїм
Переосмисли!
Перепрограмся,
А чи...замінись!
Щоби Природа
Знову не притисла!
02.04.2020р.