/ Ремейк на твір
Олександра Мачули
" Не можна"
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=868874
/
***
Палітра слів твоїх
Чуттєва,дуже ніжна.
Колорами набризкав,
Насвітив.
Картина вийшла вже,
А чи любовна пісня.
Хто б ще так зміг-
Признався й полюбив.
Це добре,що є та,
Що щастя дарить,
Така,що ніби промінь
У вікні.
Своєю ніжністю
Весь світ покращить-
Прекрасні ж бо сюжети,
КартиннІ.
Своїх коханих словом
возвеличим,
Вдягнемо в різнобарв'я
Кольорів!
Любити щиро-
Кожному так личить!
Хай буде щастя всім
Й хто що хотів!!!
01.04.2020р.