НАМАЛЮЙ- бо ж
Сонячну Весну.
І квітучий яблуневий сад,
Чи кульбабку жовту й не одну,
Чи нічний чарівний зорепад.
Намалюй веселиків в гаю,
Коромислом райдугу вгорі,
Чи мандрівників,що по плаю
Йдуть назустріч ранішній зорі.
Намалюй турботливих пташок,
Що співають,а чи цвірінчать,
Рій дзизкучих бджілок- комашок,
Що над квітами кружляють,
не мовчать.
Намалюй - бо ж
Сонячну Весну!
Щастям повні жмені-
Замилуй!
Намалюй красиву,
запашну!
І безхмарну,Ну ж бо,
НА-МА-ЛЮЙ!
01.04.2020р.