Скажи мені, мій янголе безкрилий:
Чом погляд твій задумливий такий?
Чом руки опустив свої безсило?
Чому зітхаєш тяжко і сумний?
Чи може завинив перед тобою?
Чи не прислухавсь до твоїх порад?
Чому на вколішках від стрвху стою?
Чому земля тепер не райський сад?
Чому здригаюся від завивань серени?
Чому боюсь я випусків теленовин?
Чому не чутно виступів зі сцени?
Чому спинився в світі часу плин?
Багато запитань... Мені не просто...
Рятую світ! Це не пусті слова...
Всю ситуацію я відчуваю гостро
Це ви в тилу, а в нас передова...