/ чим розбавити карантинні будні??
...Вона танцює ,музика -Є.Дога...
Кружляє в вальсі,почуття п'янкі...
Таке дівчисько- миле ,недоторка
Рухи всі плавні,лінії стрункі...
А "пара " в танці- вишуканий смілець,
І стильний хлопець,красень- молодець...
Веде красунечку поважно , також сміло
По всьому видно,що - амур він і стрілець.
Чарівне " па" і знову " па" наступне,
Зустрілись погляди і в грудях " тук-тук-тук"
Щось підступає ніжне,неприступне...
Чи то кохання першого...той гук?..
Рухи всі плавні,лінії манірні...
Юне дівчисько й хлопець- молодець...
Щаслива юнь,ще чиста й дуже ніжна
Танець Є.Дога- лиш початок,не кінець....
Л.Г.
24.03.2020р.