Ой, в селі нашім погано,
В мене одні нещастя.
За бідою біда прямо,
Люди кепські часто.
Але якось пофортило,
Зарплату за пів року дали.
Невже на краще все змінилось?
Ні, все нормально, на другий день обікрали.
А ще якось пофортило,
Бо телевізор починили.
Невже на краще все змінилось?
Ні, все нормально, ввечері світло відключили.
А ще якось пофортило,
Подарував сусід циплятко.
Ставлю горілку, разом пили!
Ні все нормально,
То сусід, щоб залагодити,
Бо забив мої три гусинятки.
А ще якось пофортило,
За мало майстер хлів зробив.
Невже на краще все змінилось?
Ні, все нормально, уночі хтось хлів спалив.
Ой, в селі нашім погано.
Звідусіль все лізе злість.
За бідою біда, прямо.
Плюс,-що в бідах тих стабільність.