Щастя буває різне:
Весняне, коротке, пізнє,
Неповне, неабсолютне,
Самотнє та велелюдне,
Без болю й турбот, без причини,
В усмішці, в здоров'ї дитини,
У думці про когось про себе,
У спогадах інших про тебе,
У домі, в сім'ї та в родині,
Щоб хтось вас почухав по спині,
Дзвонив просто так запитати:
Чи зміг ти ізранку устати,
У спокої, в вірі, в удачі,
У тому, що світ ти побачив,
Що діти людьми виростають,
А люди тебе поважають.
Просте, зрозуміле, незлісне...
Щастя буває різне