Ворону треба летіти у справі
І він каже вороні-жоні
- Сир бережи, тримай міцно у дзьобі
І нікому ні слова, ні-ні.
Вибори в лісі, прийдуть із дільниці,
Та щоб в тебе там не питай,
Ми проти кожного звіра і птиці,
Дзьоба не відкривай.
Сир міцно тримай, моя жінко-ворона,
Не голосуй і не галасуй.
Хай вибори йдуть у ліса кордонах,
Ми проти всіх, так і знай.
Ворон летить, ворона на гілці
Міцно тримає сиру шматок.
Й незабаром приходить у гарній сорочці
Лис з бюлетенем.
Його голосок
- Вибори в лісі, свій голос віддай.
За кого ставити галочку?
Та що ти мовчиш! Совість же май!
Назви лева, вовка чи білочку!
Скажи же ж за кого свій голос віддаш.
Всі голосують й ти маєш.
В нас кандидати один другого кращ –
І заєць, й сороку ти знаєш.
У нас кандидати просто чудові.
З ними ліс точно має зрости!
Мовчиш, так наче відняло мову…
Та обери ж головного і ти!
Назови головного і він ним і стане!
І не буде вже в нас той бардак!
Мовчиш…
Що ж, ціню я і твоє дивне ставлення…
Так ти проти всіх?
А ворона – Так!!!