Дощ чи сніг,чи хуґа мокра
Січе,сіє в очі...попри
Всіх бажань і сподівань,
Розгубились інь та янь
Летимо навколо Сонця,
"Туман яром" у віконці,
Хтось прогнози лиш піарить
Що дивуються стожари.
Нарід в прірву заганяють,
Утилізувать бажають...
Верзуть зверху бозна що,
Зміни будуть в них,якщо...
Не дадуть пенсіонерам,
Збільшать ставки мільйонерам,
І скоротять педагогів,
А розплодять демагогів
Не вкладається у мізки=
Нехай плани їхні тріснуть!
Наче зверху = не земляни,
А якісь іноПЛАНтяни=
Що й природа...розгубилась
Аномально відтворилась=
Аномалії й в верхах=
Рятуй,Боже! Ах,що= страх!
Вірус скрізь смертельний сіють=
Лише це пришельці вміють,
Що робити простолюду?
А чи довго таке буде??
Летимо....навколо Сонця,
"Туман яром" у віконці...
Розгубились інь та янь
Всіх бажань та сподівань...
Лютий,2020