Танцюють тюльпани весняний танок,
Квітковий пливе хоровод.
А зранку татусь між мисок, тарілок,
Щоб мама не знала турбот.
ПРИСПІВ:
Матуся сьогодні – принцеса,
І всіх здивувала навкруг
Ти – фея, мій ангел небесний,
Для мене - ти мама і друг.
Намисто з перлин та бузкове вбрання…
Тобі вони так до лиця,
І погляд ласкавий теж має вона
І ніжність не знає кінця.
ПРИСПІВ:
Матуся сьогодні – принцеса,
І всіх здивувала навкруг
Ти – фея, мій ангел небесний
Для мене - ти мама і друг.
ОРИГІНАЛ:Танцуют тюльпаны(Елена Лебеденко)
Танцуют тюльпаны весенний вальсок,
Цветочный плывёт хоровод.
Наш папа с утра приготовил пирог,
Чтоб мама не знала забот.
Припев: Ты стала сегодня принцессой,
И всех удивила вокруг!
Ты - фея, мой ангел небесный!
Ты, мамочка, лучший мой друг!
2 Жемчужные бусы, лиловый наряд
Поверь, тебе очень к лицу.
Пшеничные волосы, ласковый взгляд
Я через года пронесу.
Припев: Ты стала сегодня принцессой,
И всех удивила вокруг!
Ты - фея, мой ангел небесный!
Ты, мамочка, лучший мой друг!