Єдина(моїм дівчаткам)
Вабить-манить до себе мандрівна
Стоголоса усміхнена стежка:
Ти для мене назавжди – царівна,
Я для тебе назавше – найперша.
І думки і роки всі до тебе
Молитовно шепочуться з виром:
Ти – моє нерозгадане небо,
Я – твої зачаровані крила.
Поспліталися долі і ролі
І все важче в житті розібрати,
Хто сестричкою є, а хто – доня,
І вже кожна для кожної – мати.
Нас вінчала твоя колискова,
Наше сонечко сходить щоранку.
У проміннях, досвітніх розмовах
Най же усмішка сяє в світанках!
І в удачу, й годину-льодину
Достеменно – ні старших, ні менших:
Я для тебе назавше – єдина,
Ти для мене назавжди – найперша.
#Тетяна_Прозорова