/ЛЮБОВ,РАДІСТЬ,ЩАСТЯ,МИР,
ТЕПЛО,СВІТЛО,ДОБРОТА,ЕМПАТІЯ -
ЦЕ ТІ ЦАРИНИ,ЯКИМИ ПОВИННІ
ОБМІНЮВАТИСЯ ОДИН З ОДНИМ
Л Ю Д И /
***
ЛЮБОВЕ,
Зійди і накрий усе людство!
Стань стрижнем життів поколінь!
Очисти серця від "іудства",
Спаси всіх землян від падінь!
Дай ЩАСТЯ у кожну родину,
Посій МИР і ТЕПЛО,ДОБРОТУ,
Направ ,скоригуй ЛЮ-ДИ-НУ!
Дай кожному світлу мету!
Напни їм на душі ЧЕСНОТИ-
аби не творили вже зла!
Ввійшли щоб у РАДІСТЬ й красоти,
Щоб доля у всіх розцвіла...
Щоб сльози не капали в люду,
Щоб множились діти і сміх...
Щоб війни пропали з планети,
І люди забули...про гріх...
Очисти серця від "іудства",
Спаси всіх землян від падінь!
Зійди і накрий усе людство!
Стань стрижнем життів поколінь!
12.01.2020р.
/нехай музика ЛЮБОВІ завжди звучить у Ваших душах/