В святковий вечір в хаті за столом
Хай будуть з вами найрідніші,
Хай дім ваш повнитися добром,
А мрії будуть найсміліші.
Хай у Святвечір вам здоровя віз
Пошле Господь, що народився,
Щоб в Новий рік нам мир приніс
І кожен з нас йому вклонився.
Щоби кутя вас славила смаком
Хай буде завжди щедрість з вами
Щоб доля простелилась рушником -
Любов хай буде поміж нами.
Хай душі світлом повняться й теплом,
У справах - щастя і наснаги!
І благості над містом і селом!
Усім нам - мудрості й поваги!