Різдвяні передзвони
(трішки діткам до Різдва)
Одягнула Україна
Шубку й рукавички.
І пухнасту шапку білу,
Срібні черевички!
І коралі калинові –
В них сія зоря!
А у небі – барвінкові
Зіроньки горять!
Передзвони – дивний дзвін:
Щастя всім віщує він!
На добро, на добро
Лине в серденько Різдво!
Бавляться зірками
малі янголята –
Зичать українцям
миру в кожну хату.
Ой, а хто це? У куточку,
Поміж блискіток-прикрас
Щось принишк маленький чортик
Добрий він тепер у нас!
Він від нашого будинку
Лихо й біди відігнав,
І з веселою крижинкой
Янголят охороняв!
Дзвонів світлі переливи
Добру звісточку несуть
Про Найбільше в світі Диво,
Бо рождається Ісус!
У молитві ми долоньки
До душі складаєм,
У надії голівоньки
В небо заглядають:
-Подаруй нам миру, Боже!
Просимо уклінно...
І Добро вже переможе
В нашій Україні!
На добро, на добро
Лине в серденько Різдво!
#Тетяна_Прозорова
#Вітання #Різдво