/ ремейк на твір ОЛЕКСИ УДАЙКА
" Я - ВІРШ " http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=858756
ТИ - опис всіх історій і життів.
ТИ - те,що всім судилось пережити.
ТИ - вносиш людям дещо...коректив,
ТЕБЕ ніхто не може дослідити.
ТИ - головна й попереду всіх фрондів*,
Керуєш "добрими" і в дії агасфер*,
ТЕБЕ вивчали Зігмунд Фрейд і Сонді,
Аналізують й пізнають і дотепер.
Тече й пливе історія життя...
З ТОБОЮ розвивається суспільство,
ТИ- серцевина їх серцебиття.
ТИ супроводжуєш людей з дитинства,
Рушій всього: обставин й різних дій,
Загальне ТИ і перекотиполе.
Скрутити в ріг ТЕБЕ усю = зумій!
Дарована Ти небом для всіх,
ДОЛЕ!!
*фронди -тут - бравада перед владою;
* агасфер - тут - обтяжені злом
22.12.2019р.