Пухнасті, м’які кучугури,
Встеляють дороги-стежки,
Іскристого білого снігу,
Сипнула зима залюбки.
Не думайте ви сумувати
Тому, що минають літа,
Немов заметіль до порогу,
Підкрались зимові свята.
ПРИСПІВ:
Свята зимові – чарівна казка,
На землю сходить Господня ласка,
Свята зимові – і кожен день,
Народ веселих співа пісень.
Свята зимові – летять пушинки,
Усі зібрались біля ялинки,
Свята зимові – вкриває сніг,
В оселі кожній лунає сміх.
Зима вже веде хороводи,
Дарунки несе Миколай,
В Святвечір до щедрого столу,
Гостей дорогих зустрічай.
Колядки лунають святково,
Щедрівка над світом зліта,
Вкраїні достатку і миру,
Несуть хай зимові свята.
ПРИСПІВ
Хай ваші здійсняться бажання,
В родинах – лиш злагода й лад,
Міцнішає вірне кохання,
У цей чарівний снігопад,
Здоров’я, достатку, надії
На многії, многі літа.
У радості, щасті і мирі,
Стрічайте зимові свята.
ПРИСПІВ:
14.12.2019
Ви іННА створили дуже гарну пісню.Про свята написано пісень не мало та сподіваюсь ваша займе достойне місце середнайкращих.Сподіваюсь що вже на ці свята вона прозвучить у виконанні чудового гурту "МРІЯ".З задоволенням послухаю.