/ як на Андріївські вечорниці....
13 грудня ...з гумором .../
- О,Святий,добрий Андрію,
Я лишень на тебе маю надію.
Дуже-дуже хочу знати,
Звідки нареченого виглядати.
Із столиці.чи з Парижу?
Я дивлюсь-дивлюсь й не вижу.
Чи то пан,а чи бідняк,
Чи розумний,чи простак?
А чи знатного він роду,
Чи полюбить мою вроду?
Чи високий та стрункий?
Чи низенький,не п"янкий??
Я б йому весь день співала,
Теплим словом величала,
Посадила би на трон-
Був би майже цар Гвідон...
Думу думаю й гадаю,
Звідки прийде і не знаю...
Загадаю і замрію
в цей деньочок,на Андрія...
Хочу принця на коні-
Лиш такого дай мені!!
Щоб не пив і не палив,
Всю зарплату в дім носив...
На одній нозі крутився,
У всіх справах лиш світився.
Був веселий,гуморний,
Та й розумний,не дурний.
Називав мене "кохана,
Незрівняна і жадана"
Пестив,ніжив і любив,
На руках мене носив,
Добрим був,не лихословив,
Ні у чому не відмовив...
Враз...проснулась я уранці,
Одягла свої сап"янці...
Гарний сон,жаль,що не яв-
в моїх мріях забуяв...
Може зглянеться Андрій
До моїх жіночих мрій??
14.12.2019р.