Біла Криска-шусть із шпарки,
Й вже спішить до нас прийти.
Чи вночі,чи спозаранку...
Чи чекаєш її ти ??
Рік,що йде - то особливий-
Відкриває новий цикл.
Криска- перша від тваринок,
Головніша,мов перикл.
Дасть завдання усім знакам:
Цілі,досвід,також план...
Допоможе зодіакам
Досягти усіх осанн.
А також переосенсить,
Справи реалізувать,
Одиноких підбадьорить
І "своїх" поцілувать.
Принесе удачу людям-
Амбіційним трударям,
Хто свою роботу любить
І працює з завзяттям.
Чи чекаєш її ти ??
Чи вночі,чи спозаранку...
Й вже спішить до нас прийти.
Біла Криска-шусть із шпарки.
Чи "пацюк" то, а чи "щур"-
Аби човен не залишив.
То гризун не для зажур.
Зустрічай містичну мишу!
14.12.2019р.
Гарний вірш! Її сміливість можливо посприяє вирішинню питаннь щодо миру. В надії на її хитрість і спроможність досягати своєї мети.Щоб всі були щасливі!