Осінь... Жовтень... Барви... Білі хризантеми...
Ранок... Промінь... Кава... Ледь забуті теми...
Думка... Звуки... Слово... Фрази ще несмілі...
Дотик... Порух... Ніжність... Дії ще невмілі...
Небо... Синє... Вічність заглядає в очі...
Щось таки забулось - заховалось зночі,
Щось таке чарівне поселились в серці
І штовхає вперто і на шал, й на герці...
Вікна... Простір... Сонце... Світить та не гріє...
В голові нестримно розроїлись мрії...
Стримати їх зранку - то нелегка справа...
Все буде в порядку! Осінь... Жовтень...Кава...