/ гуморна нотка ..та і ...веселий погляд
на авторське дівування ...:)) /
https://www.youtube.com/watch?v=qBoru9rgA-wОй ,роки,мої роки - заглядають парубки,
Ходять бідні стороною = і з вусами й бородою...
А Я дівчи́на- українка,серде́нько добре, а голос дзвінкий
Якщо полю́блю,то без вагання.Ти назавжди́ моє кохання!
І так співаю та і танцюю, хто знає ме́не- той добре чує,
Які веселі всі дні дівочі - люблю слова я,та й парубочі...
А,хто полюбить,- тому я вірна,весела,файна та і манірна
Цікава станом, вигляд ошатний,характер тихий,не домінантний
Ой ,роки,мої роки - заглядають парубки,
Ходять бідні стороною = і з вусами й бородою...
І так співаю та і танцюю, хто знає ме́не- той добре чує
Лунає пісня і скрипка грає- усім розкаже,що я кохаю...
01.10.2019р.
/ на світлині авторка з онукою в місцевому парку /
Розвеселилася бабуся не на жарт, а роки, хай їм грець, нехай зачекають! Приєднуюсь з найкращими побажаннями в День Вашого народження! Щастя Вам, радості, миру і добра!