/ для учнів до ДНЯ ВЧИТЕЛЯ /
Вклонімось вчителям до ніг
Тим,
хто дарувати світло зміг
й висловлюймо своє "спасибі"
тим,хто...
знання дітей поглибив.
Хто серце дітям віддавав
І про усе переживав ,
Навчив "літати у космічне".
і сіяв в них і добре й вічне.
Хто свої ночі не доспав,
Характер юні розпізнав,
Задовольняв дитячий попит,
З собою плани й книги носить,
Життя роботі присвятив,
Багато поколінь зростив,
Навчив учитись ,уявляти,
І чорне з білим розрізняти...
Хто із науками на "ти",
Хто не боїться "висоти",
Хто методичний має хист,
Хто- матір,ВЧИТЕЛЬ і артист...
Вклонімось вчителям до ніг!
25.09.2019р.