Куди поділися вітри?
Їх подиху давно не відчуваю
Не можу пригадати
Їх запальний веселий шал...
Хоч з пам'яті візьми й зітри
Всі помилки, усі слова, що знаю..
Не можу я чекати!
Та шпиль тут править бал...
Мій корабель давно в порту
І на щоглі не тріпотить вітрило...
Яких богів просити?
Чи відкуп чорту якийсь дать?
Чи пісню заспівать оту
Про волю, долю, щастя й крила ...
Чи далі просто жити -
Змиритися й на все начхать ?
Щоб рушив корабель із мрій
Надією напну вітрила свої
У віри курс спитаю
У серці буде хай любов
Ти тільки захотіти смій
Й ніколи долі не бажай чужої
І допливеш до раю -
Кохання вітер дме ізнов...