Цінуй своє життя більше!
Пильнуй кожне Слово ліпше!
Не образь нікого,не нашкодь!
Все бачать небеса...,Господь.
Тримай в долонях Сонце й зорі,
Схибив десь,то скажи : "соррі!"
Роздавай усім Добро й Любов
Сьогодні,завтра,знов і знов!
Надломлену билину не зламай!
Стратив десь- знов розпочинай!
Умій усім і вся прощати...
Щоб самому собі не збудувати ґрати...
Будь вдячним за все пересічним,
Переживання не роби вічними,
Вмій сказати і вмій змовчати,
Розумного не треба повчати...
Біля майстра стій і мовчи...
Про свое "я" менше кричи,
Набирайся мудрості у природи,
Спостерігай ,що несуть ситуацій "роди"...
Цінуй завше все,що маєш=
Для чого то треба -сам пізнаєш.
Ніколи не будь збирачем пліточок=
Загубиш усе...Затям цей урок!
01.09.2019р.