/ про одну з особливостей характеру
авторки /
Челенджмометр у мене
не підводить,стукотить...
червоніє,то ясніє...
розповість про когось вмить...
Негативу хто набрався,
Хто не витримав,зірвався.
Хто відмовився,пасує,
Хто нахибив,мовить всує...
Слова свого не тримає,
Хто свої права качає,
Лжепророцтва нахватався,
А чи ,глянь,терпець урвався.
Різко плани поміняв,
Десь пішов-там більше ґав...
Челенджмометр - моя амуниція,
на усяке "таке"-інтуїція...
Може,кажуть,"третє око"
Таємниця ,і...морока...
31.08.2019р.
*Інтуї́ція (пізньолат. лат. intuitio — споглядання, від лат. intueor — пильно дивлюся) — багатозначний термін, який, залежно від контексту, може означати:
Здатність людини у деяких випадках несвідомо, чуттям уловлювати істину, передбачати, вгадувати щось, спираючись на попередній досвід, знання і т. ін.; чуття, проникливість, здогад, передчуття, шосте чуття.
У філософії — безпосереднє осягнення істини без досвіду і логічних умовиводів.