/ дуже гарна колискова
українською!!
на відеоролику...дуууууууужжжжжжже /
...сон чи просто маяття...
туки,звуки чи биття...
може це передчуття...-
спілкування відбиття?
...сон-не сон,а саміття,
що ж за коїння -знаття б
про любов всі мріяття...
нічні думи допуття...
сон-не сон,а сповиття,
всі думки про майбуття...
і приватні заняття.
новизна і почуття ...
сон-не сон,а відкриття,
не чекання співчуття,
чи якогось вороття...
це буття і це життя..
спілкування відбиття
новизна і почуття...
мрії ночі допуття
це буття і це життя...
25.08.2019р.