РЕМЕЙК НА ТВІР ОЛЕКСИ УДАЙКА "КОЛИ Я ВІДІЙДУhttp://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=845579
/ кажуть,той,хто любить,буде "віддавати" себе
об"єкту кохання .А ще говорять ,коли віддаємо себе іншим,то це означає,що віддаємо себе Богу .Дуже гарно сказано про Любов
1 до коринтян 13:4-8 Ukrainian Bible (UKR)
4 Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою,усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить!Ніколи любов не перестає! Хоч пророцтва й існують, та припиняться, хоч мови існують, замовкнуть, хоч існує знання, та скасується."" //
,
***
Коли віддаємо себе,то ,певно,любимо,
Жадаєм щастя не собі-комусь.
Коли слова всі пам'ятаєм,не загубимо
І не розтратимо життя на друзь…
Коли віддаємо себе-чекай поновлення
І розквіту чуттів й духовних сил,
Від долі-ружі дивовижі повідомлення
Й благословіння янгельських світил..
Коли віддаємо себе без тіні сумнівів
І спішимо на поміч стрімголов
Ми любимо й благословляєм своїх недругів
Чи тих,хто грань зненацька перейшов.
Коли віддаємо себе-то сієм зерня ми
Від дерева Любові й Доброти
І ділимось із кимсь душевними коралями
І квітами «тепло-перекоти»…
То ж будьмо,чуєш, сіячами світла,друже
Та сіймо завше в ґрунт готовий,ну ж бо…
Як хочеш зерня щоб зросло і швидко проросло
був гарний плід і чисте джерело…
22.08.2019р.