Дивлюсь на плин ріки -
Як зважено, мрійливо, безтурботно,
за перекатом пеоекат,
Несеться хвиля в океан...
Так само і роки -
Ось день за днем, вперед, безповоротно,
З"їдають стрілки циферблат,
Йдучи у забуття туман. ..
Та спогади мої,
Ось постають вервечкою фрагментів,
В ночі заснути не дають,
І обертом йде голова
Думки снують свої
Життя - суцільне марево моментів,
Чомусь у серце б'ють
Сильніше, навіть, ніж слова...