Ні, я не там,
Де на піску не пролягли твої сліди,
Де птаха білий в небесах,
Де птаха білий в небесах,
Кружляє з сумом край води...
Я тільки там,
Де звук бринить із уст бажаних пристані,
Де очі твої ластівки,
Де очі твої ластівки,
Злітають в небо пристрасні...
Ні, я не там,
Де дим війни не затуманить білий день,
З духмяних трав роси сльозу
З духмяних трав роси сльозу
Не вип"є сизий соловей...
Я тільки там,
Де у вікно ти зазираєш з мрією,
Де сміх дитячий у дворі,
Де сміх дитячий у дворі,
Плекає дім надією...
Ні, я не там,
Де в полі грім в ночі надривно прогримів,
Де небо знає і мовчить,
Де небо знає і мовчить,
Без тебе світ осиротів...
Я тільки там,
Де ти, а я навколо тебе, як броня,
Без тебе от не можу й дня,
Без тебе от не можу й дня,
Далі прожить, напевно, я...