Говоримо коханим "надобраніч"
І ранку світлого бажаймо на світанні
Керуємо собою,мов керманич-
Нічого ж бо не буде у мовчанні.
І підкида́ймо дров в вогонь кохання-
Інакше жевриво зотліє і загасне,
Залишить після себе лиш зітхання...
Та думи про "щасливе" та "прекрасне".
Леліймо почуття словами світла,
І дякуймо за миті спілкування=
Дивись-твоя душа зросла й розквітла
На красні вчинки май завжди бажання.
І для Любові маймо в серці місце=
Вона вершить і все перемагає.
І від пренадлишку вуста говорять слі́вце,
Яке коханих тішить, також зігріває.
Керуємо собою,мов керманич-
Нічого ж бо не буде у мовчанні.
Говоримо коханим "надобраніч"
І ранку світлого бажаймо на світанні.
15.08.2019р.