Непомітно для всіх конкурентів,
Не рахуючи їх голоси,
Осінь безліч знайшла аргументів ,
Щоб відкрити салони краси.
Фарбувала патлаті берези,
І тонесенькі пасма верби,
Готувала ліси до «Імпрези»,
У солярії гріла дуби.
Нанесла ледь легку позолоту,
На гіллячок новий манікюр,
І прибрала покоси з долини –
Епіляція всіх шевелюр.
Норум’янила яблукам щоки,
Динь – скоріш засмагати на пляж,
Аромат кавунів на всі боки,
Горобині – новий макіяж.
Масажисти-вітри чаклували,
М’яли вправно із боку на бік,
Листя хвилями перевертали -
Кріп, петрушку, щавель, базилік…
Хоч затіяла дуже зарано,
Бо буяє серпнева трава,
Але в осені є свої плани -
Швидше в літа забрати права…
14.08.2019