Не йдуть листи. Немає адресатів...
Загублені. Пожмакані. Пусті.
Бракує слів... і варто написати,
Але у відповідь лиш стогони самі.
Не йдуть листи. Ніхто їх не чекає.
Кому потрібен згорточок німий?!
Нема про що. І з ким... тепер немає
Один для одного є кожен теж чужий.