літо...літечко...краса і благодать
всім хоч трішки щастя....дать...
Ремейк на твір ОЛЕКСИ УДАЙКА
ОЙ,ЯК НЕ ХОЧЕТЬСЯ http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=843272Ромашки теж люблю,це ж треба...
І сакс= найкращий із музик...
І знають зорі й знає небо=
Хто у людини ...рятівник...
як романтично лист спадає,
кружляє в танці листопад...
І пісня ніжно серце крає,
То й що,що скоро й снігопад...
Хай смуток заберуть лелеки,
А чи осінні журавлі,
І понесуть його далеко,
Вітри розвіють всі жалі...
Дивлюсь на поле із ромашок,
І руки підіймаю ввись,
Люблю...в душі феєр бульбашок.
Й ти своїм щастям поділись!
28.07.2019р.