/ присвята друзям,які полюбляють
нічну рибалку...:)) і бажаю
ВДАЛОЇ РИБОЛОВЛІ ВСІМ РИБАКАМ!! /
***
Сон чи не сон,чи марево,чи дійсність=
сиджу в очеретях,дивлюсь на поплавець...
годую комарів, грець їм,най тріснуть,
Та у рибалочці ,повірте, я ж -знавець.
Сиджу годину,другу,може,третю...
У темноті не видко то́го поплавця...
А жаби кумкають у очереті,
Я ж позіхаю дуже-дуже й безкінця...
Щось плюснуло в воді=я стрепенувся...
І з силою мої вудила потягло...
Я ж відчуваю= "ловкий" заклюнувся!
Ой,хтось би зараз тут мені допомогло...
Припнув вудила,плигаю у воду,
Хапаю коропа= великий і слизький...
Не зря у мене до рибалки насолода!
Пливу із ним,аж з лоба піт й іще... бризки...
Хотів я "клацнути" ,зробити з нього фото,
Та темінь не дає і риба заслизька...
Щоб довести ,що то не є якась марнота=
Нічна рибалка = не лише пригодонька...
Сон чи не сон,чи марево,чи дійсність=
Я задоволений собою й мо-ло-дець!
Й всі балачки про то= та най же тріснуть!
Повірте, у рибалці я таки ЗНАВЕЦЬ!
13.07.2019р.
Такий "ловкий" і вудки потягнути може Риболовля - це різновид релаксу, а літня нічна - вода тиха, спокійна.... краса одним словом!
Хороший твір! Навіяв гарні спогади.