Якщо не збувається мрія,
А час швидкоплинний минає,
Із птаха надій – тільки пір’я –
То логіки в цьому немає.
Простіше, все просто забути,
Й не вірити більше у диво,
Зірвати омріяні пута,
Радіти і жити щасливо…
Шукати в житті насолоду,
Ловити приємні моменти,
Любити себе і чекати
Захоплення і компліменти…
Навіщо себе катувати?
Навіщо «нещасну» жаліти?
Плюси треба завжди шукати
Не сивіти й сльози не лити.
Це вигідно і економно,
А гроші всі – на забаганки:
Спускати на різні дрібнички,
Щоб ними прикрасити ранки…
Вечірки, розваги, готелі,
Щоб зручно проводити ночі,
Масажі, термальні купелі
І вії розкішні на очі…
Веселі мандрівки, поїздки,
Морозиво, тістечка, кеті…
«Де часу у мене є стільки?» -
Хай заздрять усі в Інтернеті.
Отак, буду жити і далі
Любити життя і себе,
І поки кручу ще педалі,
У мене знайдеться план «Б».
12.07.2019
можна подивуватися радикальності
намірів ЛГ кардинально змінити
життя окунаючись в море насолод
питання надто відкрите
щодо доцільності подібного
моє шанування