/...Любов,любов,а чи кохання,
хай буде звечора й до рання...= В.Мала /
... а натхнення до написання ось тут,подяка
авторові Олексі Удайку!
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=841327 Прилину з ніжністю до рідного плеча,
Вустами пристрасно тебе я поцілую…
Кохання нашого ятрить* давно свіча.
І я про це ж-бо аніяк не пожалкую…
Тебе чекатиму на стежці край села,
Де в'ється річечка і шелестить калина
Ми припадемо до любові-джерела
І щастям повним буде кожная хвилина.
А зорі сяятимуть мовби лиш для нас,
І соловейко своїм співом заворожить
А ми кружляємо удвох той па-де-ґрас*
І кумкання природи розтривожим…
А рання зірочка вже зникне в промінцях
Ярило вигляне і ніжно доторкнеться
Й твої вуста- палкі вишневі багрянця…
Нехай все це у нас ...ніколи не минеться…
*я́три́ти (роз’я́трювати, розтрою́джувати, розвору́шувати і т. ін.) / роз’я́три́ти (розтрою́дити, розворуши́ти і т. ін.= тут у хорошому сенсі
*па-де-ґрас*-Падеґрас, або па-де-ґрас (від фр. pas - крок і фр. grâce - грація, витонченість) - класичний парний бальний танець, для якого характерне чергування м'яких кроків з присіданнями і фіксованих поз.